fbpx

Tales from the Borderlands is nu beschikbaar voor Nintendo Switch

Na de recente re-release op consoles en pc vorige maand, kondigt 2K vandaag aan dat hun avonturengame Tales from the Borderlands nu ook verkrijgbaar is voor Nintendo Switch.

Het origineel verscheen tussen november 2014 en oktober 2015 als een serie van vijf afleveringen, en bracht een op keuzes gebaseerde, avonturengame waar het verhaal zich situeerde tussen de gebeurtenissen van Borderlands 2 en Borderlands 3.

Centraal staan twee verschillende personages die een onwaarschijnlijke samenwerking aangaan wanneer zij proberen een berg geld te bemachtigen waarvan ze beiden geloven dat die hun toebehoort.

Enerzijds is er Fiona, een full-time con-artist die een plan heeft ontworpen om een fortuin te verdienen door een neppe Vault Key te verkopen. Anderzijds hebben we Rhys, die de fans kennen uit Borderlands 3 als de CEO van Atlas Corporation. Hij is dan weer een ambitieuze werknemer bij Hyperion die de recentelijk gestorven Handsome Jack verafgoodt en op zoek is naar een Vault Key.

De deal die ze sluiten loopt uiteraard helemaal fout en veroorzaakt complete chaos. Hoe de rest van het verhaal verloopt is aan jou en is afhankelijk van de keuzes die je maakt tijdens de explosieve scènes en conversaties met bekende personages zoals Moxxi, Zer0, Marcus en Claptrap.

Je kan de game voor Nintendo Switch tijdelijk aanschaffen tegen de speciale introductieprijs van 19,99 euro.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: