fbpx

Hitman 3 krijgt nieuwe DLC gebaseerd op de 7 hoofdzonden

Er komt nog meer dodelijk plezier aan voor de Hitman 3-spelers. En dit wordt geen gewone DLC. Wat zeggen jou immers de woorden hoogmoed, hebzucht, lust, jaloezie, vraatzucht en wraak?

Hitman 3: Seven Deadly Sins biedt nieuwe gameplay-mogelijkheden, visueel verschillende contracten en unieke beloningen gebaseerd op de zeven hoogzonden.

Hitman 3: Seven Deadly Sins zal gespreid worden over een bepaalde periode en dit in zeven unieke contentpakketten. Elk van de zeven pakketten is gericht op een andere zonde en bevat een visueel duidelijk contract, een vrij te spelen kostuum met zonde-thema en ten minste één item met een zonde-thema dat overal in de World of Assassination kan worden gebruikt.

Het eerste contentpakket komt op 30 maart en neemt ons terug mee naar Dubai waar het in Hitman 3 allemaal begon.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: