fbpx

Fans van actie-RPG’s kunnen nu aan de slag met de open bèta van Magic Legends

Ben je fan van het actie-RPG genre, fantasy werelden en games als Diablo of Grim Dawn? Dan hebben wij een leuke tip om dit weekend jouw tijd aan te spenderen.

Perfect World Entertainment deelt mee dat de open bèta van Magic Legends nu beschikbaar is op pc. Magic: Legends is een online actie-RPG die zich afspeelt in het Magic: the Gathering Multiverse.

Oude krachten bewegen zich in de duisternis en het is aan jou om de donkere wegen van het Magische Multiversum te doorkruisen om de kracht te verzamelen die nodig is om dit kwaad te bestrijden.

Ga de uitdaging aan en red het multiversum van zijn grootste bedreiging tot nu toe. Maak gebruik van de kracht van vijf verschillende klassen, maar maak je geen zorgen dat je er maar één kiest. Je kunt tijdens het spelen tussen alle vijf schakelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: