fbpx

Wat mag je verwachten van Cold War Season 2 Reloaded-update

Cold Wars Season 2 is reeds een tijdje aan de gang maar ontwikkelaar Treyarch beloofde dat we halverwege nog iets extra mochten verwachten. Deze content-update, want dat is het uiteraard, gaat door het leven als Cold War Season 2 Reloaded. We vertellen je graag wat je zoal mag verwachten.

Het is nog niet zeker wanneer we de update mogen verwachten, maar dat hij komt, dat is zeker.

Laat ons beginnen met de nieuwe Operatoren. Twee nieuwe strijders zouden het roster vervoegen, namelijk Karla Rivas en Terrell Wolf. Hoe we ze gaan kunnen vrijspelen om hen het slagveld op te sturen, dat is nog niet geweten. Meer dan waarschijnlijk door ze gewoon aan te kopen via de in-game store in een of andere bundel. Of, waarom niet, door challenges te voltooien en hen als reward te scoren.

Deze nieuwe operatoren willen we graag inzetten op nieuwe mappen en ook dat zou geen probleem zijn. Treyarch heeft bevestigd dat er twee nieuwe multiplayer-maps uit Cold War bij de rotatie komen, namelijk Golova en Mansion.

Golova zal een gloednieuwe multiplayer-map zijn, geschikt voor diverse spelmodi, terwijl Mansion exclusief is voor de Gunfight-spelmodus. Dit zullen niet de enige twee maps zijn die in beeld komen. Na protest van de community ziet het er naar uit dat Miami een nieuwe Ă©n kleinere dagversie waarbij bepaalde delen van de stad zijn afgesloten.

En uiteraard ook nieuwe wapens. Nadat iemand bij Treyarch iets te enthousiast was, en de R1 Shadowhunter Crossbow eerder heeft uitgebracht, kunnen we nu de nieuwe kruisboog in handen krijgen wanneer deze officieel verschijnt met de mid-season-update. Je kunt de blueprint voor de kruisboog ontgrendelen door middel van vaste challenges of via de in-game store.

Het ZRG 20MM Sniper Rifle zal ook in de update worden uitgebracht, en ook hier is nog niet geweten hoe we die kunnen ontgrendelen. Ook hier dus gokken op challenges of de in-game store.

En de zombies? Het minste wat je kan zeggen is de zombies geen hoofdrol spelen in Season 2. Getuige hiervan het Outbreak-event en de zombies die door Verdansk dolen. Het kan dus haast niet anders dan dat ook onze ondode vrienden iets mogen verwachten. Wat zij voor ons in petto hebben, dat is nog even afwachten maar wees er zeker van dat het legertje ondoden zijn opmars verder zal doorzetten…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: