fbpx

Stoom je gaming pc klaar voor de launch van Resident Evil Village

Naast een consoleversie krijgt Capcoms horrorspektakel Resident Evil Village ook een pc-versie. De vraag is natuurlijk of jouw gaming monster deze horrorgame vol monsters aan kan?

In tijden van corona is het niet makkelijk om aan de nodige upgrades te geraken voor je geliefde gaming beest. Je kan er dan ook maar beter op tijd bij zijn als je moet upgraden om de nodige stukken te bestellen bij je favoriete hardware-winkel. Bovendien twijfelen we er niet aan dat heel wat gamers de game op pc zullen spelen en graag tijdig weten of hun gaming pc straf genoeg is.

Gelukkig brengt Capcom op tijd de hardware specs naar buiten zodat je tijd genoeg hebt om, indien nodig, te upgraden. Hier komen ze:

Minimum:

– 64-bit processor and operating system
– OS: Windows 10 (64 bit)
– Processor: Intel Core i5-7500 AMD Ryzen 3 1200
– Memory: 8 GB RAM
– Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti with 4GB VRAM AMD Radeon RX 560 with 4GB VRAM
– DirectX: Version 12

Extra info: geschatte performance (als je de performance settings kiest): 1080p/60fps. Framerate kan wel droppen in grafics-intensieve scenes. NVIDIA GeForce RTX 2060 or AMD Radeon RX 6700 XT nodig voor ondersteuning voor ray tracing.

Recommended:

–  64-bit processor and operating system
– OS: Windows 10 (64 bit)
– Processor: Intel Core i7 8700 AMD Ryzen 5 3600
– Memory: 16 GB RAM
– Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1070 AMD Radeon RX 5700
– DirectX: Version 12

Extra info: geschatte performance (als je de performance settings kiest): 1080p/60fps. Framerate kan wel droppen in grafics-intensieve scenes. NVIDIA GeForce RTX 2070 or AMD Radeon RX 6700 XT nodig voor ondersteuning voor ray tracing.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: