Nieuwe Final Fantasy 7 Remake Intergrade-trailer schotelt ons zes minuten visuele pracht voor

Tijdens Sony’s State of Play een dikke maand geleden werd de next-gen versie aangekondigd van Final Fantasy 7 Remake onder de noemer Intergrade. Hoewel deze versie nog niet alle features van de PlayStation 5 zal gebruiken, kijken we als RPG-fan enorm uit naar deze game.

In een nieuwe trailer krijgen we meer te zien van de PlayStation 5-exclusive. Een groot deel van de trailer zal je bekend voorkomen aangezien dit een uitgebreide versie is van de aankondigingstrailer. Zo mogen we genieten van 3 minuten extra content.

Final Fantasy VII Remake Intergrade is vanaf 10 juni 2021 exclusief beschikbaar voor de PlayStation 5.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.