Karateka Lidia Sobieska vervoegt morgen het roster van TEKKEN 7, samen met de splinternieuwe Island Paradise-arena

TEKKEN 7 vierde vorige week donderdag zijn zesde verjaardag. De fighting game blijkt tot op de dag van vandaag nog steeds ontzettend populair te zijn. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom ontwikkelaar Bandai Namco de game zes jaar na release blijft ondersteunen met nieuwe content.

Vanaf morgen staat DLC 18 en DLC 19 klaar voor de fans van het betere vuist- en voetenwerk. In de eerste plaats krijgen we een nieuwe vechter voorgeschoteld: Lidia Sobieska. Lidia nam op haar 18 jaar voor het eerst deel aan het wereldkampioenschap karate en won dat tornooi ook meteen. Daarnaast is ze ook actief in de politiek en is ze een van de jongste rijzende sterren in de Poolse politieke arena.

Naast dit nieuwe personage wordt er ook een nieuwe arena toegevoegd. Island Paradise is een een zalige, zonovergoten omgeving die helemaal klaar is voor de meest gruwelijke gevechten.

Beide DLC’s zijn beschikbaar als onderdeel van de Season Pass 4 of kunnen afzonderlijk worden gekocht.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.