Eerste officiële gameplay trailer voor Sherlock Holmes: Chapter One

De fans van het betere speurneuzenwerk, of die zelf een grote speurneus hebben, die weten al langer dan vandaag dat Frogwares Sherlock Holmes-reeks hun ding is. Maar hebben zij zich ooit al eens afgevraagd waarom Sherlock eigenlijk besloot een, hier komt ie, speurneus te worden?

Op die vraag geeft de nieuwe telg in de reeks, namelijk Sherlock Holmes: Chapter One, een antwoord. Chapter One is dus als het ware een prequel die ons meer gaat vertellen over Sherlocks achtergrond en motivatie om detective te worden.

Sherlock Holmes Chapter One wordt een third-person, open-world verhaalgedreven detective-thriller. De game fungeert als een prequel in het persoonlijke verhaal van de wereldberoemde detective en geeft ons een creatieve nieuwe blik op de gebeurtenissen die ertoe geleid hebben dat Sherlock de iconische speurder werd zoals we die nu kennen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)