fbpx

HBO pakt uit met eerste full trailer voor intrigerende scifi-reeks The Nevers

Naast gamen zijn we ook grote fan van series, en zeker series die aanleunen bij games. Ook HBO’s nieuwe scifi-reeks The Nevers hoort volgens ons thuis in die categorie. Vandaag krijgen we een eerste full trailer te zien, en die ziet er niet slecht uit.

Waarover gaat The Nevers? We vertellen het je graag.

Door een onverklaarbare gebeurtenis krijgen een aantal mensen in het Victoriaanse Londen plots bovennatuurlijke krachten. Zij moeten vechten tegen de vele vooroordelen waar ze mee te maken krijgen, en zij die hun capaciteiten zouden misbruiken om er zelf beter van te worden.

Augustus 1896. Victoriaans Londen beeft op zijn grondvesten door een bovennatuurlijke gebeurtenis die bepaalde mensen, vooral vrouwen, abnormale krachten geeft, van wonderbaarlijk tot verontrustend. Maar ongeacht hun specifieke eigenschappen, allen die tot deze nieuwe onderklasse behoren, lopen groot gevaar.

Het is aan de mysterieuze weduwe Amalia True (Laura Donnelly) en de briljante jonge uitvinder Penance Adair (Ann Skelly) om deze begaafde superwezens te beschermen en onderdak te bieden. Om dit tot een goed einde te brengen, zullen ze het moeten opnemen tegen de kwade krachten die vastbesloten zijn hun soort te vernietigen.

Dit alles dus in The Nevers, een nieuwe HBO Originals-serie die volgende maand naar HBO komt. Het doet ons wat denken aan een Victoriaanse versie van X-Men, of is dat wat vergezocht?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: