fbpx

Watch Dogs Legion dit weekend gratis speelbaar

Heb je Watch Dogs Legion nog niet gespeeld, en/of heb je dit weekend geen speciale plannen of droom je reeds een tijdje van een citytrip naar Londen maar komt het er door corona niet van? Dan hebben wij een leuk alternatief voor jou: Watch Dogs Legion is dit weekend namelijk gratis speelbaar.

Watch Dogs Legion is vanaf donderdag 25 maart 17 uur tot maandag 29 maart 16 uur gratis speelbaar op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store.

Tijdens het gratis proefweekend is elk personage in Londen beschikbaar om te rekruteren en om mee te spelen in zowel de single player- als de online multiplayermodus. Spelers ontdekken alle open wereld activiteiten, waaronder darten in de plaatselijke kroeg en vuistgevechten, en de helft van de acht stadsdelen, waaronder de City of London en Islington & Hackney. Daarnaast ervaren spelers de verhaallijn van de game tot aan de missie Skye Larsen. Schaf je nadien de game aan, dan zal je ook je progressie behouden en genieten van hoge kortingen.

Verder is er meer informatie onthuld over de gratis post-launch content voor Watch Dogs Legion en de nieuwe exclusieve content voor bezitters van de Season Pass.

De post-launch content voor alle Watch Dogs Legion spelers bevat:

• Leader of the Pack: De eerste tactische coöp-missie waarbij teamwork en efficiëntie van essentieel belang zijn, is nu beschikbaar in de online modus van Watch Dogs Legion. DedSec werkt samen met een klokkenluider en ontdekt een dodelijk initiatief dat zich bezighoudt met drones om oorlog te voeren. Spelers moeten het project zo snel mogelijk stoppen, maar ontdekken in het midden van alles een angstaanjagende dreiging.

• Twee nieuwe PvP-modi: Eind mei krijgen spelers in de online modus toegang tot twee nieuwe PvP-modi: Extraction en Invasion, en een nieuwe tactische coöp-missie: Project Omni. Project Omni is intens en uitdagend en vereist een team van vier spelers om een geheim project te infiltreren en uit te zoeken waarom de apparaten van Optik de hersenen negatief beïnvloeden.

De content voor Season Pass bezitters bevat:

• Mina, een proefpersoon voor gruwelijke experimenten die gedachten van andere mensen kan besturen, is eind april beschikbaar naast een nieuwe missie.

• Eind juni lanceert Watch Dogs Legion Bloodline, een nieuwe verhaallijn waarin spelers in de huid kruipen van Aiden Pearce uit de originele Watch Dogs en Wrench uit Watch Dogs 2.

• Darcy, een lid van de Assassin Order van Assassins Creed, is in augustus beschikbaar als een speelbaar personage samen met nieuwe missies.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: