fbpx

Horrorfilm In the Earth is de perfecte corona-film…

Zelf ben ik geen fan van horrorfilms maar het thema van In the Earth is er wel eentje dat kan tellen. Het verhaal speelt zich namelijk af in een periode waarin een pandemie de wereld in zijn dodelijke greep houdt. En het wordt er niet beter op…

Terwijl de wereld op zoek is naar een remedie tegen een rampzalig virus dat dood en verderf zaait onder de mensheid, wagen een wetenschapper en parkverkenner/boswachter zich diep in het bos voor een routine-uitrustingsrun. Gedurende de nacht wordt hun reis een angstaanjagende trip recht door het hart van de duisternis. Het bos komt als het ware tot leven en heeft geen enkele zin om hen te laten gaan.

Nu wandelen in tijden van corona een beetje onze nationale sport is geworden, kan je dus in het vervolg maar beter twee keer nadenken vooraleer je besluit een boswandeling te maken…

Regisseur van dienst is Ben Wheatley (Kill List, Sightseers) en in de hoofdrollen zien we onder andere Ellora Torchia (Midsommar), Joel Fry (Yesterday), Hayley Squires (I, Daniel Blake) en Reece Shearsmith (High-Rise).

In the Earth draait vanaf 30 april in de Amerikaanse bioscopen. Wanneer wij hem te zien krijgen is niet duidelijk.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: