fbpx

Nieuwe Dyson-stofzuiger geeft kill count weer

De gamificiation van saaie en doordeweekse taakjes is reeds iets wat al langer aan de gang is. Zo zijn er veel smartwatches die je door middel van achievements stimuleren om voldoende beweging te krijgen. Dyson gaat nog een stapje verder; die maken zelfs stofzuigen minder saai!

De nieuwe Dyson V15 Detect is een stofzuiger die rechtstreeks uit Cyberpunk 2077 kan komen. Zo bevat het ding een full blown laser die stof- en microscopische kleine partikels doet oplichten. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van bepaalde lasertechnologieƫn en de laser in een juiste hoek boven het oppervlak te plaatsen.

Maar nog straffer is ongetwijfeld de display van de stofzuiger. Deze geeft namelijk een overzicht weer van hoeveel partikels je hebt opgezogen en dat onderverdeeld in vier categorieƫn gaande van stof tot huisstofmijt. De stofzuiger beschikt met andere woorden over een full blown kill counter die monitort hoe goed je het huis hebt gestofzuigd. De natte droom voor iedere data-nerd en partner die zijn gamende metgezel wil betrekken in de huishoudelijke taakjes!

De stofzuiger is momenteel enkel in de VS te bestellen voor het bescheiden bedrag van $699,99.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en PokĆ©mon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu šŸ¶ aan zijn zijde.

%d bloggers liken dit: