Nieuwe gameplay voor PS5-titel Quantum Error die inspiratie haalde bij Doom 3 en Deadspace

Tijdens Sony’s Future Game Show pakte ontwikkelaar TeamKill Media uit met de horrortitel Quantum Error. Een game die, afgaand op de nieuwe gameplay trailer, duidelijk de mosterd haalde bij Doom 3 en Dead Space.

Wanneer de Monad Quantum Research Facility, 30 mijl voor de kust van Californië, wordt aangevallen door een onbekende entiteit, het complex in vlammen opgaat en volledig insluit, wordt er een noodoproep gestuurd voor hulp aan de Garboa Fire Afdeling in San Francisco, Californië.

Brandweercommandant Sturgis beantwoordt de oproep en stuurt kapitein Jacob Thomas, wij dus, onze partner Shane Costa en een bemanning per helikopter naar de Monad Facility. Die missie lijkt op het eerste zicht simpel: red zoveel mogelijk mensen uit het brandende complex en keer veilig terug.

Wat begint als een reddingsmissie, verandert al snel in een hel wanneer je opmerkt dat de dingen niet zijn wat ze lijken…

De creepy claustrofobische scifi horrorgame Quantum Error verschijnt op PlayStation 5 en Xbox Series X/S maar wanneer dat is nog niet geweten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)