fbpx

De Belgische turn-based strategy RPG Black Legend is nu beschikbaar

Larian mag dan wel de meest bekende studio uit België zijn, laat ons echter niet vergeten dat er ook nog een heleboel andere studio’s en ontwikkelaars zijn die druk in de weer zijn met interessante en boeiende projecten. Eentje daarvan is het in Geel gevestigde Warcave.

In Black Legend hangt het voortbestaan ​​van je team van huurlingen af ​​van het beheersen van zowel strategische gevechten als de kunst van alchemie in deze duistere fantasiewereld, geïnspireerd door folklore en verhalen uit het 17e-eeuwse België en Nederland.

Reis naar de vervloekte stad Grant om bloeddorstige sekteleden, monsters en andere snoodaards te verslaan tijdens je zoektocht om de waanzin uit te roeien die de straten bedekt met mist.

Ontgrendel vijftien verschillende klassen van Duelist tot Landsknecht tot Marauder en train verschillende vaardigheden om je perfecte team samen te stellen.

Black Legend is nu beschikbaar voor alle platformen tegen de prijs van 29,99 euro. In de eerste week van launch krijg je 10 procent karting via Steam, GOG, PlayStation en Nintendo Switch.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: