fbpx

The Lord of the Rings: Gollum krijgt eerste gameplaytrailer

The Lord of The Rings: Gollum

De nieuwste game die zich zal afspelen in de magische wereld van J.R.R Tolkien zal er eentje zijn die zich centreert rond de misvormde Hobbit.

De game speelt zich enkele jaren af na de gebeurtenissen uit The Hobbit en net voor het begin van The Lord of the Rings. Het verhaal richt zich voornamelijk op de ontsnapping van Gollum uit Barad-Dur, in Mordor, waar hij door het leger van Sauron tot slavernij werd gedwongen. Het bekende personage, gecreëerd door J.R.R Tolkien, zal zijn gekende troeven moeten bovenhalen om ongezien langs de legioenen van Sauron te glippen. Zo zal de duisternis onder meer je beste vriend worden.

De game, die ergens in 2022 zal uitkomen, stapt af van de heavy action en real-time strategy gameplay van de voorgaande titels. Zo zal deze nieuwste titel meer een verhalende stealth game inhouden, waarbij je vooral kennis zal maken met het introspectieve karakter van de wereldberoemde kluizenaar.

Zo zal je gedurende je tocht door Midden-Aarde onder meer geconfronteerd worden met enkele belangrijke morele kwesties, waarbij je keuzes bepalend zullen zijn voor de rest van het spelverloop. Deze beslissingen zullen onder meer bepalen of je al dan niet langs een bende orks zal kruipen, dan niet ze een voor een zal elimineren om je tocht wat aangenamer te maken. Dit laat je toe om het intern heersende conflict tussen de ‘goedaardige Sméagol’, en de ‘kwaadaardige Gollum’ volledig uit te pluizen, en op die manier de onstabiele mentale toestand van de Hobbit te onderzoeken.

Daedalic Entertainment, de uitgever en ontwikkelaar van de game, heeft gisteren voor het eerst enkele gameplaybeelden vrijgegeven. Hoewel het slechts gaat over enkele seconden in-game materiaal, is het voor ons al meer dan voldoende om ons laaiend enthousiast te maken.

De andere personages die je zal tegenkomen doorheen je avontuur zijn een combinatie van originele en nieuwe figuren. Zo zal je onder meer weer lekker knus kunnen doen met Shelob, de moordzuchtige giga-spin die Frodo bijna zen leven kostte. Voor ons is het alvast halsreikend uitkijken naar meer info over deze interessante movie-based game.

Gepubliceerd door Luca

Al sinds zijn pre-tienerjaren is deze kerel gefascineerd door games en al het moois wat deze onuitputtelijke wereld te bieden heeft. Begonnen met games als RollerCoaster Tycoon, The Sims en Ratchet & Clank, verder doorgerold naar shooters als COD, en uiteindelijk terechtgekomen bij verschillende ARPG's. Er zijn maar weinig games die hij nog niet op zijn conto heeft staan, waarbij de PS5 tegenwoordig bekend staat als 'zijn' speeldomein. Al is er echter één reeks die zijn hart ongecontroleerd sneller doet slaan, met name 'The Souls Series'. Altijd bereikbaar voor tips & tricks indien je blijft worstelen met die ene onverslaanbare demoon.

%d bloggers liken dit: