fbpx

Kleurrijke en muzikale launch trailer voor 3D-platformer Balan Wonderworld

De fans van het platform-genre hebben er met Balan Wonderworld weer een kleurrijke en muzikale spelervaring bij. Ideaal als tussendom de tijd te doden in afwachting van Ratchet & Clank: Rift Apart dat in juni verschijnt.

In Balan Wonderworld gaan we op stap met hoofdrolspelers Leo en Emma door de magische landen van Wonderworld. Aangestuurd door de mysterieuze maestro Balan, moeten we helpen het evenwicht te herstellen in de harten van tien gekwelde zielen door af te rekenen met de Negati, fysieke manifestaties van zorgen en andere negatieve emoties.

Om hierin te slagen, moeten we springen, klimmen, beuken en meer in vele unieke gebieden. Onderweg kunnen we meer dan 80 unieke kostuums verzamelen die ons speciale vaardigheden geven. Het avontuur is geschikt om solo te spelen, maar we kunnen ook met twee spelers het verhaal doorlopen, waarbij we de vaardigheden van kostuums op creatieve manieren kunnen combineren om vijanden te verslaan.

De 3D-platformer Balan Wonderworld is nu overal verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One en Steam. Deze volledig Nederlandstalige game neemt ons mee op een magisch en muzikaal avontuur.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: