fbpx

Razer introduceert de Razer Kraken V3 X met 7.1 Surround Sound

Naast graphics speelt ook het geluid een belangrijke rol als je optimaal wil genieten van je favoriete games. Iets wat ze bij hardwarefabrikant al jaren weten natuurlijk. Vandaag introduceert het bedrijf de Razer Kraken V3 X met 7.1 Surround Sound.

Wat we kunnen megeven is dat de Razer Kraken V3 X gebaseerd is op de populaire Razer Kraken X en ontworpen werd met het oog op langdurig gebruik en optimaal comfort. Zo beschikt hij bijvoorbeeld over verbeterde audiodrivers voor meer immersie, en maakt Razer Chroma de spelervaring compleet.

Volgens Razer, want hij hebben deze headset niet zelf getest voor de goede orde, biedt de Razer Kraken V3 X hoogwaardige, realistische audio. Dit dankzij de 7.1 Surround Sound en de Razer TriForce 40 mm-drivers. Het gepatenteerde audiodriver-ontwerp hiervan werd voor het eerst geïntroduceerd bij de Razer BlackShark V2-productfamilie.

Met de Razer HyperClear Cardioid Mic zorgt de headset voor heldere communicatie zonder ruis tijdens het gamen. De Kraken V3 X weegt slechts 285 gram en is gemaakt van hybride stof en oorkussens van traagschuim. Lekker comfortabel dus bij lange gamesessies.

De Razer Kraken V3 X is de meest betaalbare headset van het bedrijf en maakt gebruik van Razer Chroma RGB, Razers eigen RGB-verlichtingssysteem met meer dan 16,8 miljoen kleuren. Hiermee kunnen gamers de verlichting van hun oorschelpen aanpassen voor nog meer immersie.

De Razer Kraken V3 X is nu beschikbaar en kost je 79,99 euro.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: