fbpx

Bikers aan zet deze week in GTA Online

Toeval of niet, maar dit weekend en de komende week gaat het zonnetje keihard schijnen. Er zullen dus veel motorrijders op de baan zijn de komende dagen. Of dat ook zo in GTA Online is, daar hebben we het raden naar. Feit is wel dat ook de virtuele bikers de komende week in het zonnetje worden gezet.

Het is namelijk Biker Week in GTA Online en de bikers kunnen rekenen op dubbele beloningen bij Biker Work, Contracts en Challenges, gratis Biker Jackets, de Black Principe hoodie vrijspelen, MC Clubhouse-kortingen, en meer.

Dubbele beloningen op Biker Work, Contracts en Challenges

Sinds het begin der tijden is er veiligheid in aantallen. We raden het dan ook ten zeerste aan om samen te werken met een bende gelijkgestemde ongewenste personen, met een voorliefde voor leer en helikopters. Op die manier verdien je handenvol geld als lid van een Motorcycle Club door Clubhouse Contratcs en MC Work en Challenges te voltooien – allemaal met 2X GTA$ en RP tot en met 31 maart.

2X GTA$ en RP in Deadline

Mag je tweewielige actie wel wat futuristischer en explosiever zijn? Dan is het wellicht beter om je vijanden af te snijden en ze te verdampen met het lichtspoor achter je Nagasaki Shotaro. Als je meer motivatie nodig hebt om je vijanden te vernietigen, betaalt Deadline deze week dubbele beloningen aan alle concurrenten.

Dubbel salaris voor Bodyguards en Associates

De straten zijn niet de enige plek waar gevaar op de loer ligt. Hooggeplaatste leidinggevenden en hoge piefen hebben ook bescherming nodig. Gelukkig voor hen levert deelname aan het beveiligingsteam van een Organization als Bodyguard of Associate je het dubbele van het normale salaris op.

Gratis Biker Jackets

Als je gaat rondrijden als onderdeel van het peloton, moet je er goed uitzien. Steek jezelf deze week gratis in het leer en haal een bikerjack ‘van het huis’. Aanbieding verkrijgbaar bij alle gerenommeerde kledingwinkels.

Speel de Black Principe Hoodie vrij

Als je vóór 31 maart GTA Online speelt, krijg je gratis de Black Principe Hoodie. Trek ’m aan om je standvastige individu, merkloyaliteit en smaak kenbaar te maken aan de mensen om je heen.

Kortingen

Degenen die deze week mee willen doen aan de actie, doen er verstandig aan om te profiteren van kortingen op MC Clubhouses, Clubhouse Upgrades en Modifications. Vergeet naast de benodigde hardware niet de essentiële uitrusting: alle Biker Jackets zijn gratis, plus 40 procent korting op een selectie motoren, trikes en andere voertuigen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: