fbpx

Nieuwe onheilspellende teaser voor elfde, en laatste, seizoen van The Walking Dead

Terwijl de fans nog volop genieten van de laatste afleveringen van seizoen 10 van The Walking Dead, pakken de makers uit met een nieuwe teaser voor het elfde seizoen, goed voor 24 afleveringen, van AMC’s populaire televisiereeks. En die teaser belooft niet veel goeds voor de toekomst van onze vrienden…

Fans weten dat Princess, Yumiko en Ezekiel onder leiding van Eugene op een missie zijn, en hun eerste contact gelegd hebben. Meer vertellen we hier niet over om spoilers te vermijden.

Kijkers die de meest recente aflevering hebben gezien, hebben ongetwijfeld het zinnetje “Als er een God is, moet hij smeken om mijn vergiffenis” op de muren van een metrotunnel zien staan.

Deze teaser is veel donkerder dan de eerste van een tijdje geleden. In die eerdere teaser zagen we een taart, hoorden we een kassa rinkelen en zagen we een heleboel foto’s hangen van mensen die om hulp roepen, inclusief de boodschap ‘Find my sister‘. Die muur zullen de die hard-fans zeker herkennen als de Wall of the Lost.

Het wordt er dus niet beter op in seizoen 11…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: