fbpx

The Falcon and the Winter Soldier klopt WandaVision en The Mandalorian op Disney+

Vorige week vrijdag was het de seizoenspremière op Disney+ van een gloednieuwe Marvel-reeks, genaamd The Falcon and the Winter Soldier. Het minste dat we kunnen zeggen is dat de reeks zijn start niet gemist heeft.

Meer nog, The Falcon and the Winter Soldier heeft de concurrentie op Disney+ op een hoopje gespeeld. De première van The Falcon and the Winter Soldier heeft namelijk wereldwijd het kijkcijferrecord voor Disney+ gebroken.

Het is trouwens de eerste keer dat een seizoenspremière van een Disney Plus-serie tijdens het openingsweekend, tussen 19 en 22 maart, zo vaak bekeken werd. Daarmee laat het twee andere populaire reeksen op Disney+ achter zich, namelijk die andere Marvel-reeks, genaamd WandaVision, en die van het tweede seizoen van The Mandalorian. (Sorry baby Yoda)

Benieuwd of het deze trend kan doorzetten…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: