fbpx

Netflix brengt Keanu Reeves’ comic book BRZRKR tot leven in live-action film

Keanu Reeves is van vele markten thuis. Hij acteert in een pak films, is te zien in Cyberpunk 2077, maakt muziek én schrijft samen met New York Times’ Matt Kindt eigen comic books.

Blijkt nu dat Netflix de rechten heeft op BOOM! Studio’s stripreeks “BRZRKR”, en dat het bovendien de serie, gemaakt en geschreven door Keanu Reeves en New York Times-bestseller schrijver Matt Kindt, zal omvormen tot een live-action speelfilm. Dit onder leiding van producent, jawel, Keanu Reeves die ook zelf de hoofdrol zal vertolken. Daarbovenop komt er later ook nog een een anime-spin-off.

BRZRKR is een gelimiteerde serie van 12 nummers die ontstond uit een origineel idee dat Reeves al een aantal jaren had ontwikkeld, en werd gepubliceerd door BOOM! Studios. Het eerste nummer verscheen nog niet zo heel lang geleden, namelijk 3 maart 2021 en er gingen meteen 615.000 exemplaren over de toonbank.

In de speelfilm speelt BRZRKR-maker Keanu Reeves de hoofdrol “B.”  De film vertelt een meedogenloos en episch verhaal over een 80.000 jaar durend gevecht van een onsterfelijke krijger door de eeuwen heen. De man die alleen bekend staat als ‘B’ is half mens en halfgod, vervloekt en gedwongen tot geweld… zelfs als hij zijn geestelijke gezondheid opoffert.

Maar na eeuwen rondzwerven over de aarde heeft B misschien eindelijk een toevluchtsoord gevonden. Hij beslist om voor de Amerikaanse overheid te werken om de veldslagen uit te vechten die te gewelddadig en te gevaarlijk zijn voor iemand anders. In ruil daarvoor krijgt hij het enige waar hij naar verlangt: de waarheid over zijn eindeloze met bloed doordrenkte bestaan, en hoe hij daar een einde aan kan maken.

En Keanu is een bezige bij want hij voltooide onlangs de productie van de Matrix 4, die later dit jaar zal worden uitgebracht, en hij begint dit voorjaar met de productie van John Wick 4.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: