Nieuwe Godzilla vs. Kong-trailer dwingt je een kant te kiezen

We hebben een nieuwe trailer van Godzilla vs. Kong, de vraag is deze keer echter wiens zijde jij gaat kiezen? Wordt het team Kong of team Godzilla?

In deze nieuwe featurette trailer maken we kennis met de personages achter beide teams. Dit zijn enerzijds Team Godzilla dat bestaat uit Millie Bobby Brown (Enola Holmes), Brian Tyree Henry (Joker) en Julian Dennison (Deadpool 2). Anderzijds is er Team Kong dat bestaat uit Alexander Skarsgård (Melancholia), Rebecca Hall (Iron Man 3) en nieuwkomer Kaylee Hottle.

I choose you! Maar wie is you?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)