Kennen we volgende week de nieuwe releasedatum voor Dying Light 2?

Dying Light (2015) blijft voor mij persoonlijk een van de beste games van de voorbije jaren. Ik was dan ook wild enthousiast toen Dying Light 2 werd aangekondigd op E3 2018.

Maar drie jaar later is het nog steeds wachten op gameplay beelden, info en vooral een releasedatum. Komt daar volgende week verandering in?

De Poolse studio achter deze game, Techland, liet namelijk via zijn Twitter-pagina weten dat we volgende week, op 17 maart, iets mogen verwachten rond Dying Light 2. Maar wat is dat ‘iets’? De game moest normaal verschijnen in de lente van 2020 maar dat liep dus even anders.

Er is geen enkele aanwijzing wat we mogen verwachten maar het is dus niet onmogelijk dat we een releasedatum te horen krijgen voor het vervolg op de populaire zombie parkour game uit 2015. Wij branden alvast een kaarsje van hoop…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)