fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 9)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken!


Praga

Dit weekend is het feest… Mijn vrouw viert namelijk haar vijftigste verjaardag en dus zal ik wat prioriteiten moeten stellen. Niet dat we wilde feestjes gepland hebben natuurlijk, maar ik zal haar toch wat meer aandacht moeten schenken dan anders.

Dit wil echter niet zeggen dat ik tussendoor geen tijd heb voor een potje Cold War-multiplayer om mijn battle pass te levellen of even wat World of Warcraft te spelen. Wie weet, met wat geluk heb ik zelfs tijd om de laatste missie van Hitman 3 uit te spelen zodat ik deze ook op mijn uitgespeeld-lijstje kan plaatsen.

Gelukkig zijn we wel beiden fan van de Netflix-serie Queen of the South want het eerste seizoen hebben we uitgekeken, dus zeker tijd om seizoen 2 aan te pakken.

Praga bouwt dit weekend een feestje: zijn vrouw wordt 50 jaar! Al gaat hij ook proberen Hitman 3 uit te spelen…

MrRolfson

Sinds de geboorte van mijn kinderen 10 jaar geleden, heb ik weinig tot geen tijd gehad om MMORPG’s te spelen. Daarvoor heb ik jarenlang World of Warcraft gespeeld, maar door tijdsgebrek ben ik afgehaakt. Nu Black Desert Online tijdelijk gratis te downloaden is, wil ik toch nog eens kijken of het MMORPG-virus mij te pakken kan krijgen.

Verder ga ik ook aan de slag met Monster Jam: Steel Titans 2 voor Xbox. Ik ben benieuwd om mijn stuurmanskunsten te rijmen zijn met het paardenkrachtgeweld op grote wielen. Al zal er ook passief wielrennen op het menu staan, want de Strade Bianche wordt gereden!

Ik ga ook eindelijk verder kijken naar Brooklyn Nine-Nine op Netflix. Vorig jaar heb ik deze geweldige politiesitcom leren kennen, maar was ik ergens in seizoen 5 blijven plakken. Hoog tijd dus om terug langs te gaan bij Jake Peralta en zijn kompanen.

Brooklyn Nine-Nine is veruit een van de beste politie-sitcoms aller tijden!

Luca

Aangezien ik al jaar en dag een trouwe FIFA-fan ben, ga ik me ook dit weekend nog eens wagen aan de FUT Champions Weekend League. Hopelijk slaag ik er opnieuw in om de elite-rank binnen te rijgen, om me zo toch in de Belgische subtop te kunnen vestigen.

Tussendoor, kan ik me af en toe dan wat kalmeren met enkele uurtjes Ratchet & Clank, die sinds deze maand gratis te downloaden is in de PlayStation Store.

En wie weet, dat ik eindelijk een stap zet in de wondere wereld van Assasin’s Creed: Valhalla op de PS5. Momenteel heb ik hier nog geen tijd voor kunnen vrijmaken, maar elk weekend biedt weer een nieuwe kans…

Luca gaat met dit team strijden in de Fifa Ultimate Team Champions Weekend League (van een mond vol gesproken…)

RoMa

Dankzij die vervloekte food & drinks licenses in Yakuza: Like A Dragon heb ik een fles Jim Beam Bourbon in huis gehaald. De immersie van Yakuza te spelen met een highballer cocktail erbij is wel hemels. Ik heb m’n rolschaatsen van Roller Champions uitgedaan en spring op de motor voor de review van Monster Energy Supercross 4. Modder en vuurwerk for the win!

Een goeie maat heeft me verplicht om als muziekliefhebber Beat Saber te kopen op PSVR. Met de DLC-pack van Linkin Park erbij zal het evenveel moshen als gamen zijn. Verder is het knallen in COD: Cold War en kronen verzamelen in Fall Guys om max level te behalen in season 3.

RoMa gaat zich in het zweet werken met Beat Saber op PlayStation VR.

Lazlo

Vanavond hebben vrouwlief en ik onze wekelijkse afspraak met WandaVision. In deze laatste aflevering loopt de spanning ongetwijfeld op. Komen we vandaag eindelijk te weten hoe de vork net aan de steel zit in Westview?

Op gaming-vlak plan ik wederom met gevlochten baard, rond schild en werpbijl in de aanslag richting de Viking-werelden van Assassin’s Creed: Valhalla en Valheim te trekken. In die eerste ben ik eindelijk Engeland binnengevaren, waar ik een knus Vikingdorpje uit de grond aan het stampen ben. In die tweede zet ik even een inhaalbeweging in om de progressie van m’n vrienden op dezelfde server in te halen.

Geeft de laatste aflevering van WandaVision eindelijk alle geheimen prijs? Lazlo zoekt het samen met zijn vrouw uit.

Yakkoi

De lente loert om de hoek, het zonnetje schijnt. Toch gaat dat helemaal niets veranderen aan mijn gamegewoontes. Dit weekend ga ik quality time spenderen met m’n vrienden op het net, waarbij we voornamelijk Valheim zullen spelen. Na het verslaan van The Elder wordt het tijd om onze eigen vikingboot te bouwen en verder dan het starteilandje te beginnen exploreren.

Verder gaan we nog tijd maken om Left 4 Dead 2, inclusief de toegevoegde nieuwe levels, volledig uit te spelen. Hierna hebben we nog Vermintide 2 en Hunt: Showdown om de resterende uurtjes in te vullen. Stuk voor stuk games die de uurtjes doen voorbijvliegen, dus van verveling zal geen sprake zijn.

Yakkoi gaat als vanouds zombies knallen in Left 4 Dead 2.

Ardtieboy

Dit weekend staat in het teken van de koers. Vorige week ging voor mij het échte wielerseizoen van start, met deze week één van de mooiste koersen van het jaar: de Strade Bianche!

Ik zal met andere woorden zaterdag met mijn Switch in de hand Wout van Aert naar de overwinning supporteren. Die Switch zal tevens ook gebruikt worden om wat casual Animal Crossing: New Horizons en – tromgeroffel – Kingdoms Of Amalur Re-Reckoning te spelen. Van die laatste kan je binnenkort een review verwachten.

Verder zet ik in Hearthstone de race tegen de seizoensklok verder; ik ben nog vijf ranks verwijderd van level 50 en die ene coole Hero-skin. Ik blijf dus verder ploeteren, al wordt het zeer nipt. Voor de rest maak ik mezelf wijs dat ik verder Little Nightmares 2 zal verder spelen, al betwijfel ik dat ik de tijd zal vinden om voor mijn PlayStation 5 te vertoeven.

Yakkoi supportert, net als Kevin, dit weekend voor Wout Van Aert in de Strade Bianche

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

2 gedachten over “Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 9)

  1. Ik heb uiteindelijk tom clancy’s ghost recon breakpoint opgepikt, nu deze in aanbieding stond in de ps store. en natuurlijk ff7 remake die we gratis kregen deze maand :).

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: