fbpx

Coolblue gaat opnieuw PlayStation 5-consoles verloten

PlayStation 5

Heb je nog geen PlayStation 5 kunnen bemachtigen én begint het geld al te kriebelen in je portefeuille? Dan kan je opnieuw je kans wagen bij Coolblue.

Vorig jaar rond Sinterklaas besliste Coolblue om zijn voorraad PlayStation 5-consoles niet zomaar online te gooien. Door de grote vraag en de kleine voorraad, vond de Nederlandse online retailer het een beter idee om een loterij op te zetten. Je kon je aanmelden en een onschuldige hand/algoritme selecteerde dan de gelukkigen die de console konden aanschaffen. Enerzijds om scalpers tegen te gaan en de systemen niet te overbelasten, anderzijds als handige marketingstunt.

Tot dan bleef het stil rond een tweede levering. Tot twee weken geleden. Toen bracht een journalist naar buiten dat Coolblue opnieuw een loterij actie zou opzetten. Toen ontkende de retailer nog, maar nu staan ze dus opnieuw paraat om 1600 consoles te verloten. Er zouden meer dan 300.000 geïnteresseerden zijn, dus je kansen liggen rond de 1 op 188. Niet slecht toch?

Je kan je enkel inschrijven via de Coolblue-app op iOS- en Androidsystemen en kan bovendien ook geen losse console kopen. Coolblue heeft ervoor gekozen om enkel pakketten beschikbaar te maken waarbij je een game of accessoire moet bijkopen.

Rep je dus voor 8 maart om 10u00 naar de Coolblue-app en meld je aan. Want sterke marketingtruc of niet, als je écht een PlayStation 5 wil, is dit een goed moment om je kans te wagen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d