fbpx

Eerste trailer voor actiethriller Tom Clancy’s Without Remorse

Bij het horen van de naam Tom Clancy zou elke gamer spontaan moeten denken aan Ghost Recon, Splinter Cell, Rainbow Six of een andere game uit Ubisofts Tom Clancy-universum. De brave man zelf is al een paar jaar geleden overleden, maar zijn legacy blijft voortbestaan in boeken, films, series en uiteraard games.

Vanaf 30 april is de actiethriller Without Remorse, met in de hoofdrol Michael B. Jordan (Creed, Black Panther), te zien op de streamingdienst Amazon Prime. Om ons alvast warm te maken voor deze release krijgen we vandaag een eerste trailer te zien.

De film vertelt ons het dramatische verhaal van de Amerikaanse soldaat John Clark die uit is op wraak voor de moord op zijn zwangere vrouw. Al snel lijkt er meer aan de hand te zijn en komt hij een internationaal complot op het spoor.

Aan Sam Fisher, sorry, John Clark om dit complot te ontrafelen en gerechtigheid te vinden voor het onrecht dat hem werd aangedaan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d