fbpx

Monster Hunter Rise officieel aangekondigd voor PC

Monster Hunter Rise

De nieuwste Monster Hunter game zal dus niet exclusief zijn voor Nintendo Switch, zoals eerst werd aangekondigd.

Toen Monster Hunter Rise midden september aangekondigd werd voor Nintendo Switch, leek het er eerder op dat het een exclusive werd, maar niets is minder waar. Zo zal Monster Hunter Rise in 2022 eveneens zijn intrede maken op PC. Het nieuws werd in een interview bevestigd door producer Ryozo Tsujimoto en director Yasunori Ichinose.

De reden dat het toch enige tijd langer duurt vooraleer de game op PC verschijnt, heeft te maken met het feit dat Monster Hunter Rise oorspronkelijk werd ontwikkeld voor de Switch, waardoor het team zich toch bewust is van mogelijke tekortkomingen op andere platformen.

De release voor Monster Hunter Rise staat nog steeds gepland op 26 maart 2021, maar tot die tijd zullen we nog even zoet zijn met een reeks van livestream events die doorheen maart zullen uitgezonden worden. Geniet hieronder alvast mee.

Gepubliceerd door Luca

Al sinds zijn pre-tienerjaren is deze kerel gefascineerd door games en al het moois wat deze onuitputtelijke wereld te bieden heeft. Begonnen met games als RollerCoaster Tycoon, The Sims en Ratchet & Clank, verder doorgerold naar shooters als COD, en uiteindelijk terechtgekomen bij verschillende ARPG's. Er zijn maar weinig games die hij nog niet op zijn conto heeft staan, waarbij de PS5 tegenwoordig bekend staat als 'zijn' speeldomein. Al is er echter één reeks die zijn hart ongecontroleerd sneller doet slaan, met name 'The Souls Series'. Altijd bereikbaar voor tips & tricks indien je blijft worstelen met die ene onverslaanbare demoon.

%d bloggers liken dit: