fbpx

Blizzard zal zich na Diablo 2 Resurrected vooral focussen op nieuw type games

Diablo 2 Resurrected wordt wellicht de laatste remaster die Blizzard zal uitbrengen voor enige tijd.

Blizzard liet weten dat het zich in de toekomst vooral zal focussen op het uitbrengen van nieuwe games en het zoeken naar nieuwe game types, aangezien ze momenteel praktisch elke game al een flinke poetsbeurt hebben gegeven.

De kritische lezer kan natuurlijk stellen dat nog niet elke game over de werktafel is gegleden. We zagen onder andere StarCraft: Remastered en Warcraft 3: Reforged al passeren, maar remasters van de originele Diablo of Warcraft 2 zijn nog niet ter ore gekomen. En dat zal dus allicht zo blijven.

Verder heeft Blizzard ook laten weten dat het mogelijk zal zijn om je oude saved games te importeren, zodat je direct kan verdergaan waar je 20 jaar geleden geëindigd bent.

Na het horen van dit nieuws, kijk ik alvast halsreikend uit naar wat Blizzard in toekomst voor ons nog in petto zal hebben.

Gepubliceerd door Luca

Al sinds zijn pre-tienerjaren is deze kerel gefascineerd door games en al het moois wat deze onuitputtelijke wereld te bieden heeft. Begonnen met games als RollerCoaster Tycoon, The Sims en Ratchet & Clank, verder doorgerold naar shooters als COD, en uiteindelijk terechtgekomen bij verschillende ARPG's. Er zijn maar weinig games die hij nog niet op zijn conto heeft staan, waarbij de PS5 tegenwoordig bekend staat als 'zijn' speeldomein. Al is er echter één reeks die zijn hart ongecontroleerd sneller doet slaan, met name 'The Souls Series'. Altijd bereikbaar voor tips & tricks indien je blijft worstelen met die ene onverslaanbare demoon.

%d bloggers liken dit: