fbpx

Coolblue gaat opnieuw 1500 PS5-consoles verloten volgens journalist

PlayStation 5

Het is geen geheim dat het ontzettend moeilijk is dezer dagen om aan een PS5-console te geraken. De lucky few hebben er al eentje weten te bemachtigen, maar heel wat gamers zitten op hete kolen en zouden er graag eentje scoren. Volgens een Nederlands journalist is er hoop in bange dagen, maar dan nog zal het niet eenvoudig zijn om er eentje te pakken te krijgen…

Het is trouwens niet de eerste keer dat Coolblue PS5-consoles zou verloten, dat was vorig jaar in november ook al eens het geval. Volgens journalist Vorstermans, die het nieuws via zijn Twitter-pagina de wereld instuurde zou Coolblue binnenkort 600 gewone PS5-consoles en 900 exemplaren van de digital edition verloten.

Inschrijven voor die loting zou mogelijk zijn via de Coolblue-website, maar die pagina werd om onduidelijke redenen offline gehaald. Maar het internet heeft overal ogen en dus zijn er natuurlijk afbeeldingen van die pagina te vinden.

Of Coolblue effectief PS5-consoles gaat verloten in februari is dus niet helemaal duidelijk, maar we houden het alleszins in de gaten voor jullie. Voor alle duidelijkheid: je kan ze uiteraard niet gratis winnen, je kan enkel kans maken om er eentje te kopen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d