fbpx

Check hier de 23 minuten durende animatiefilm Ratchet & Clank: Life of Pie

Van een verrassing van formaat gesproken… In een industrie waarin lekken nauwelijks te vermijden zijn, pakt de Canadese streaming service Crave TV totaal onverwacht uit met de 23 minuten durende animatiefilm Ratchet & Clank: Life of Pie.

Achter deze productie zit Mainframe Studios, de animatiestudio die je hoort te kennen van de Ratchet & Clank-film uit 2016. Voor alle duidelijkheid voegt de studio daar meteen aan toe dat er geen enkele link is met het in ontwikkeling zijnde Ratchet & Clank: Rift Apart.

Waar deze animatiefilm dan over gaat? Tijdens een intergalactische pizzarun ontdekken Ratchet en Clank dat Dr. Nefarious een interdimensionaal portaalapparaat heeft ontwikkeld waarmee hij het hele multiversum zou kunnen regeren. Ratchet en Clank schieten in actie, bevrijdn de ‘Portalizer’ van Dr. Nefarious en bergen hem veilig op in een wapenmuseum.

Onderweg lopen ze de stuntelige kapitein Qwark tegen het lijf die het wapen gebruikt om per ongeluk een bewuste pizza-toppende menigte op de inwoners van Galactic City los te laten. Het is aan Ratchet en Clank om de strijd aan te gaan met de hartige horde en de Portalizer uit de kwaadaardige handen van Dr. Nefarious te houden voordat hij deze gebruikt om de melkweg te vernietigen.

De 23 minuten durende animatiefilm kan je checken op Reddit waar ook de YouTube-link naar de video staat.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: