fbpx

Na 535 opeenvolgende zeges leert beste FIFA-speler ter wereld weer wat verliezen is…

Ik speel graag een potje FIFA en ik kan daar goed mijn plan in trekken. Niet dat ik ooit wereldkampioen zal worden maar voldoende om mijn vrienden of online tegenspelers al eens de muren op te jagen. Wat de 15-jarige Anders Vejrgang presteerde is echter veel straffer, en dat is nog zacht uitgedrukt.

Deze 15-jarige kerel uit Denemarken won maar liefst 535 potjes FIFA 21 na mekaar zonder ook maar één keer verloren te hebben. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Anders beschouwd wordt als de beste FIFA-speler ter wereld. Bovendien is hij een professionele FIFA-speler die uitkomt voor RB Leipzig’s esports-team.

Maar aan alle mooie liedjes komt een einde, ook aan dat van Anders 535 winning streak in FIFA 21’s Ultimate Team’s Weekend League. Gisteren, op 14 februari, moest Vejrgang eindelijk zijn meerdere erkennen. Hij verloor gisteren voor het eerst sinds 20 oktober weer een match, en dat met 5-1.

Vejrgang kan pas op zijn 16de meedoen aan officiële EA FIFA-toernooien, maar hij wordt nu al beschouwd als de beste FIFA-speler ter wereld. Hij is razend populair en heeft meer dan een half miljoen volgers op Twitch, meer dan 300000 volgers op Instagram, meer dan 91000 abonnees op YouTube en bijna 90000 volgers op Twitter.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: