fbpx

Jared Leto’s Joker keert terug in nieuwe trailer voor Zack Snyder’s Justice League

Volgens heel wat fans was Heath Ledger’s vertolking van de Joker in het in 2008 verschenen The Dark Knight nog steeds een van de beste, zoniet de beste Joker-vertolking ooit. En die van Jared Leto in Suicide Squad was dan weer de meest controversiële. De ene vond het geniaal en de ander vond het maar niets, maar een gulden middenweg was er niet.

Na het tegenvallende Justice League uit 2017 schreeuwden de fans van het DC Extended Universe om een zogenaamde Snyder-cut. Filmhuis Warner Bros. reageerde positief en beloofde dat het zou uitpakken met een full director’s cut op HBO Max.

Naar aanleiding van Sint Valentijn pakte de studio uit met een twee minuten durende trailer voor Zack Snyder’s Justice League om de fans te belonen voor hun geduld.

Weetje: het originele Justice League was de derde film in een trilogie waarvan ook Man of Steel (2013) en Batman v. Superman: Dawn of Justice (2016) deel uitmaakten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: