fbpx

Black Desert Online bestaat 5 jaar en krijgt een pak nieuwe content, nu tijdelijk gratis te downloaden via Steam

De game zegt je misschien niet meteen iets, maar Black Desert Online wordt op dit moment door meer dan 40 miljoen spelers op PC, mobiel en console gespeeld. Deze open-world action MMORPG wordt 5 jaar en dat wil ontwikkelaar Pearl Abyss niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Tijdens een speciale livestream die via Twitch te volgen was, kondigde Pearl Abyss een heleboel zaken aan om het 5-jarige jubileum te vieren van hun game.

De PvE-fans worden verwent door de toevoeging van de Atoraxxion co-op dungeon. Dit is de eerste instanced dungeon in Black Desert Online en legt de focus op co-op gameplay voor 3-5 spelers. Wil je de dungeon overleven? Dan zal je moeten samenwerken en de uitdagende puzzels op lossen om zo de vele geheimen te ontrafelen. Het leuke is dat jouw party ook andere groepen zal kunnen tegenkomen in de instance, waarna je ook kan beslissen om met hen samen te werken. Screenshots van deze dungeon vind je onderaan dit nieuwsbericht.

Verder werd er door de ontwikkelaar een teaser getoond waarin de nieuwe Sage-klasse te zien is. Deze wordt op 24 maart aan de game toegevoegd, dus heel erg lang hoef je niet te wachten om met deze mysterieuze klasse aan de slag te gaan.

(Lees verder onder de video)

Tot slot krijgen huidige en nieuwe spelers tot en met 31 maart een grote experience boost, wat maakt dat dit het ideale moment is om de game te leren kennen. En als je nog niet helemaal overtuigd bent: je kan Black Desert Online tot 9 maart gratis downloaden via Steam.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: