fbpx

Koei Tecmo stelt Dynasty Warriors 9: Empires voor onbepaalde tijd uit

Fans van Aziatische hack ‘n slash-games zullen wat langer op hun honger moeten blijven zitten. Want Dynasty Warriors 9: Empires is door uitgever Koei Tecmo voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Als reden wordt de huidige staat van de game genoemd die volgens Koei niet voldoende is. Zij willen de wachtende fans enkel de beste ervaring voorschotelen en dat kan op dit moment niet. Wanneer de game dan wél moet verschijnen, wordt later bekend gemaakt.

Als doekje voor het bloeden gaf de uitgever een screenshot vrij die genomen is uit de intro van de game. Of dat het verdriet van de Dynasty Warriors-fans zal doen wegnemen, valt te betwijfelen.

Dynasty Warriors 9: Empires, ontwikkeld door Omega Force, moest normaal gezien deze periode uitkomen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC (via Steam).

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: