fbpx

Doom 3 komt deze maand naar de PlayStation VR

Gamers die nog een PlayStation VR in huis liggen hebben, mogen uitkijken naar een nieuwe interessante release. Toevallig spraken we eerder deze week nog over Sony’s VR-bril en zijn toekomst in de tweede aflevering van de Pragalicious Podcast.

Doom 3: VR Edition zal naast de basisgame ook de uitbreidingen Resurrection of Evil en The Lost Mission bevatten. Daarnaast werd de VR-port ook voorzien van nieuwe textures, shaders en geluidseffecten.

Bovendien zijn er enkele VR-exclusieve features toegevoegd zoals een 180° quickturn en een speciale mount op je in-game pols om zo snel je ammo-, armor- en levensniveau’s te checken.

Vanaf 29 maart kan je jezelf de pleuris schrikken in Doom 3: VR Edition voor PlayStation 4.

Wie de PSVR Camera Adapter in huis heeft, zal de game ook via backwards compatibility kunnen spelen op zijn PlayStation 5. Heb je die adapter nog niet in huis? Dan kan je die bij Sony gratis aanvragen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d