fbpx

Legt Henry Cavill mogelijk een bommetje onder The Witcher-serie?

Terwijl wij nog steeds wachten op de start van het tweede seizoen van The Witcher duiken er al plannen op voor een eventueel derde seizoen. Maar zo ver zijn we nog niet…

The Witcher-acteur Henry Cavill, die in de serie de rol vertolkt van Geralt of Rivia, zou namelijk graag in dat derde seizoen nog meer geld willen vragen per aflevering. Na het succes van het eerste seizoen wist hij alvast een loonsverhoging te scoren voor seizoen 2.

Insider Daniel Richtman beweert dat Henry voor dat derde seizoen opnieuw een loonsverhoging zou vragen. Vraag is natuurlijk of het team achter de serie, en dan in het bijzonder de geldschieters, daar mee gaan instemmen natuurlijk. En wat als dat niet het geval is? Zou dat dan het einde kunnen betekenen voor de reeks of zal iemand anders dan de rol van Henry overnemen?

Zelfs als er geen derde seizoen komt blijft The Witcher-saga voortleven. In de pijplijn staan nog een animatiefilm, getiteld Nightmare of the Wolf, en de spin-off serie genaamd Blood Origin.

En dan is er nog het gerucht over een mogelijke reeks rond de dames in de serie want ook zij spelen natuurlijk een belangrijke rol in het verhaal van en rond The Witcher, en dan denken we zeker aan de bevallige Yennefer of Vengerberg, de al even bevallige Triss Merigold en de al even bevallige als de twee voorgaande dames Ciri.

En in het allerslechtste geval herspelen we nog eens The Witcher 3: Wild Hunt, wat trouwens sowieso op mijn to do-lijst staat.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Legt Henry Cavill mogelijk een bommetje onder The Witcher-serie?'

  1. Shame …
    Instant minder zin om naar de serie te kijken als enkel het geld telt en niet de fanbase.
    Slechte bal Henry. Maar natuurlijk kennen we het hele verhaal niet.

Reacties zijn gesloten.

%d