fbpx

Vanaf volgende update heb je meer XP nodig om te levelen in Marvel’s Avengers

Marvel's Avengers

Dat Marvel’s Avengers een game is waar alles goed mee gaat, durven we in twijfel te trekken. De game had een hobbelige release waarbij gamers klaagden over bugs en een saaie online modus.

Square Enix blijft de game ondertussen noest bijschaven door bepaalde pijnpunten weg te werken en extra content bij te voegen. Nu lieten ze in een blogpost op hun website weten dat ook het levelsysteem op de schop gaat. Verder worden er ook aanpassingen gedaan op vlak van het uiterlijk van de personages.

Concreet wil dit zeggen dat je vanaf de update op 18 maart meer XP nodig zal hebben om je personages een level te laten stijgen. Als uitleg geeft de ontwikkelaar mee dat bij andere RPG’s de curve stijgt naarmate je personage een hoger level heeft. Bij Avengers was dit een horizontale lijn, waardoor volgens Square Enix er problemen opdoken qua evenwicht in de game.

Het zal afwachten zijn wat deze actie als gevolg zal hebben, want de game kamp nu al met relatief lage spelersaantallen. Misschien dat de next-gen versie dit nog kan verhelpen. Want de versies voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S worden op 18 maart verwacht, samen met de nieuwe update.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: