fbpx

Gogeta SSJ4 komt op 10 maart naar Dragon Ball FighterZ

Gogeta SSJ4 is het laatste personage van de derde ‘DLC character bundle’ dat zal toegevoegd worden aan de game.

Trouwe fans van de franchise weten dat dit het sterkste personage is in de hele Dragon Ball GT reeks, ontstaan als een fusie van Goku en Vegeta SSJ4. En eindelijk zullen gamers er dus ook mee aan de slag kunnen in Dragon Ball Fighterz, op voorwaarde dat ze de Season Pass hebben aangeschaft. Eerder werden ook al fusion Kefla, Ultra Instinct Goku, Master Roshi, en Super Baby 2 aan het rooster toegevoegd.

Het leuke aan deze toevoeging is dat Gogeta SSJ4 zijn eigen signature move heeft, met name de ‘100x Big Bang Kamehameha attack’. Deze aanval kan enkel bereikt worden, wanneer de Finish Sign count op zijn maximum is, wat overigens zeer moeilijk is om te bereiken. Indien je er echter in slaagt dit te volbrengen, dan zal dit resulteren in het wegvagen van de resterende health bar van je tegenstander. Des te reden meer dus om je best te doen.

Bovendien kunnen spelers een Dramatic Finish ending activeren wanneer ze een match opzetten tussen Gogeta SSJ4 en SSJ Blue Gogeta, om zo te bepalen welke van de twee fusies tussen Goku en Vegeta de krachtigste is in beide anime series.

Hieronder kan je alvast meegenieten van recent vrijgegeven gameplay.

Gepubliceerd door Luca

Al sinds zijn pre-tienerjaren is deze kerel gefascineerd door games en al het moois wat deze onuitputtelijke wereld te bieden heeft. Begonnen met games als RollerCoaster Tycoon, The Sims en Ratchet & Clank, verder doorgerold naar shooters als COD, en uiteindelijk terechtgekomen bij verschillende ARPG's. Er zijn maar weinig games die hij nog niet op zijn conto heeft staan, waarbij de PS5 tegenwoordig bekend staat als 'zijn' speeldomein. Al is er echter één reeks die zijn hart ongecontroleerd sneller doet slaan, met name 'The Souls Series'. Altijd bereikbaar voor tips & tricks indien je blijft worstelen met die ene onverslaanbare demoon.

%d bloggers liken dit: