fbpx

Dota: Dragon’s Blood-trailer toont wat je mag verwachten van Netflix’ nieuwste animatieserie

Gisteren hadden we het er nog over dat er heel wat animatieseries te zien zijn gebaseerd op videogames. De volgende in het rijtje is Dota: Dragon’s Blood, gebaseerd op de razend populaire moba.

Een paar weken geleden pakten Netflix en Valve uit met een eerste teaser trailer voor de nieuwe animatiereeks gebaseerd op Valves razend populaire Dota 2. Vandaag krijgen we een eerste volwaardige trailer te zien waarin we kennismaken met een aantal personages en verhaalelementen.

Het verhaal volgt Dragon Knight Davion die zijn drakenjacht doet voordat hij verwikkeld raakt in gebeurtenissen die veel groter zijn dan hij zich ooit had kunnen voorstellen.

Dota: Dragon’s Blood zal later deze maand op 25 maart zijn debuut maken op Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: