fbpx

Netflix kondigt animatieserie aan rond de Terminator-saga

Er zijn op Netflix heel wat coole animatieseries te zien, denk maar aan Dragon’s Dogma of Blood of Zeus om er mijn twee favorieten uit te halen. Maar er kan er nog altijd eentje bij en dat zou wel eens een animatiereeks kunnen worden rond de Terminator-saga.

Netflix doet dit in samenwerking met de befaamde animatiestudio Production I.G., die jullie horen te kennen van Ghost in the Shell. De nieuwe animatieserie zal “Terminator benaderen op een manier die conventies doorbreekt, verwachtingen ondermijnt en echt lef heeft“, zegt showrunner en uitvoerend producent Mattson Tomlin (Capcom’s Mega Man).

Dit nieuwe project wordt de eerste uitstap van de Terminator-franchise naar de animatiefilmwereld, na zes live-actiefilms en een televisieserie, Fox’s Terminator: The Sarah Connor Chronicles.

Terminator is een van de meest iconische sciencefictionverhalen ooit gemaakt, en is in de loop van de tijd alleen maar relevanter geworden voor onze wereld“, zegt John Derderian, vice-president van Japan en anime bij Netflix, in een persbericht. “De nieuwe animatieserie zal dit universum verkennen op een manier die nog nooit eerder is gedaan. We kunnen niet wachten tot fans dit geweldige nieuwe hoofdstuk beleven in de epische strijd tussen machines en mensen.”

Wanneer de reeks te zien zal zijn op Netflix, dat is nog koffiedik kijken, maar we zijn wel benieuwd naar het resultaat.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: