Zo zou de badscène uit The Witcher 3 er uit gezien hebben op de PlayStation 1

Sinds de lancering van de PlayStation in 1994 zijn de 3D-graphics er met rassenschreden op vooruitgegaan. Toch kijken heel wat mensen met nostalgische gevoelens terug naar de tijd dat we met gepixelde 3D-figuren rondliepen in niet gedetailleerde werelden.

Dat moet dan ook de grootste reden zijn waarom de video’s van YouTuber
Anders Lundbjörk zo populair zijn. Ook ik kijk namelijk met veel nostalgie terug op mijn tijd met de eerste PlayStation. De tijden waren zo zorgeloos…

Maar genoeg nostalgie, tijd om ter zake te komen. Iedereen kan zich de iconische badscène uit The Witcher 3: Wild Hunt ongetwijfeld nog voor de geest halen. Zelfs als je de game nog niet gespeeld hebt, heb je de beelden waarbij Geralt languit in een badkuip ligt met zijn twee benen in de lucht, zeker al voorbij zien komen.

Anders Lundbjörk vond dat dit wel een brokje nostalgie kon gebruiken en herwerkte deze scène in PlayStation 1-graphics.

Het resultaat mag er zeker zijn en is uiteindelijk ook best hilarisch! Niet geheel onverwacht, want Anders is met deze video niet aan zijn proefstuk toe. Eerder herwerkte hij ook al met succes andere iconische RPG-scènes uit The Elder Scrolls IV: Oblivion en Cyberpunk 2077.

Gepubliceerd door Kevin

Kevin draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Hij speelt het liefste games waarin raceauto's en voetballers de hoofdrol spelen, maar is ook altijd te vinden voor een goede action/adventure game.. Hij draagt een warm hart voor Nintendo en Mario, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s