fbpx

Zag GTA V er op PS5 en Xbox Series X|S maar zo uit

Laat ons nu eens stoppen met te roddelen over GTA VI en ons focussen op GTA V. GTA V is immers een van de populairste, misschien zelfs de populairste game ooit. Het is een game die geschiedenis schreef, en nog steeds schrijft, en binnenkort zelfs naar de nieuwe generatie consoles komt. Relevant genoeg dus om daar onze aandacht op te focussen.

In onderstaande video toont YouTuber DubStepZz ons hoe de game er op pc uitziet in 8K, met RTX 3090, overclocked ray tracing en ultra graphics mod.

Probeer je dus heel even voor te stellen wat dat zou kunnen geven op PS 5 of Xbox Series X/S bij release. Of binnen een paar jaar voor GTA VI…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Zag GTA V er op PS5 en Xbox Series X|S maar zo uit'

  1. grafisch prachtig maar de physics volgen niet echt, geen opspattend water…..

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: