Binnenkort ook potjes koken in Overcooked: All You Can Eat op PC, PS4, Xbox One en Switch

Goed nieuws voor de virtuele kookliefhebbers, want Overcooked: All You Can Eat zal vanaf 23 maart op meer platformen beschikbaar zijn.

De game bundelt Overcooked en Overcooked 2, samen met alle DLC die ooit is uitgebracht voor beide games. Bovendien bevat All You Can Eat zeven nieuwe levels en een speciale assist mode, waarin de game je meehelpt in alle kookchaos.

Overcooked: All You Can Eat zal op PC, PlayStation 4 en Xbox One op 60fps draaien, terwijl dat op de Nintendo Switch op 30fps zal zijn. Na de release zal ook nog cross-platform multiplayer toegevoegd worden waarmee je het ook tegen gamers op andere platforms kan opnemen in een cook-off.

Overcooked: All You Can Eat is vanaf 23 maar beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. De versies voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S liggen als sinds november in de rekken.

Gepubliceerd door Kevin

Kevin draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Hij speelt het liefste games waarin raceauto's en voetballers de hoofdrol spelen, maar is ook altijd te vinden voor een goede action/adventure game.. Hij draagt een warm hart voor Nintendo en Mario, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s