fbpx

Binnenkort ook potjes koken in Overcooked: All You Can Eat op PC, PS4, Xbox One en Switch

Overcooked: All You Can Eat

Goed nieuws voor de virtuele kookliefhebbers, want Overcooked: All You Can Eat zal vanaf 23 maart op meer platformen beschikbaar zijn.

De game bundelt Overcooked en Overcooked 2, samen met alle DLC die ooit is uitgebracht voor beide games. Bovendien bevat All You Can Eat zeven nieuwe levels en een speciale assist mode, waarin de game je meehelpt in alle kookchaos.

Overcooked: All You Can Eat zal op PC, PlayStation 4 en Xbox One op 60fps draaien, terwijl dat op de Nintendo Switch op 30fps zal zijn. Na de release zal ook nog cross-platform multiplayer toegevoegd worden waarmee je het ook tegen gamers op andere platforms kan opnemen in een cook-off.

Overcooked: All You Can Eat is vanaf 23 maar beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. De versies voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S liggen als sinds november in de rekken.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: