fbpx

Rainbow Six Quarantine wordt Rainbow Six Parasite

Vorige week doken er verhalen op dat Rainbow Six Quarantine wel eens een andere naam kon krijgen. De reden was niet ver te zoeken, namelijk Covid 19 en de daarbij horende quarantaine-maatregelen.

Ubisoft vond het in deze tijden immers niet echt gepast om met die quarantaine in de titel door te gaan en verkoos toch om voor iets anders te kiezen. En dat werd dus Rainbow Six Parasite, wat beter klinkt dan Rainbow Six Virus als je het ons zou vragen.

Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine, sorry Parasite, is een tactische drie speler coöp shooter die zich een paar jaar in de toekomst afspeelt in het Rainbow Six universum. Rainbow Six Quarantine, oops I did it again, Parasite dus, wordt ontwikkeld door een gloednieuw team bij Ubisoft Montreal.

Outbreak, het Rainbow Six Siege-event van vorig jaar, was de vonk die het vuur aanwakkerde in deze groep. Een jaar later zijn ze terug met een baanbrekende visie: een diepe, radicaal andere, volledige game-ervaring. De Rainbow-operators nemen het op tegen een gloednieuwe, gemuteerde, buitenaardse parasiet.

Deze nieuwe vijand besmet mensen en hun omgeving, en is de grootste en dodelijkste uitdaging ooit. Bereid je voor op intense, chaotische en totaal onvoorspelbare missies waarin jij en je team quarantaine-zones betreden en elke keer alles op het spel zetten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: