fbpx

Weekendmenu: wat speelt of kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 6)

De sneeuw begint stilaan te smelten. Het ideale moment om lekker binnen te blijven en te genieten van een gezonde dosis games, series en films! Ook deze week delen we met veel plezier onze weekendplannen met jullie.

Praga

Nu Designated Survivor en Vikings er voor mij helemaal opzitten, kan ik verder kijken naar The 100 op Netflix waar ik inmiddels aan seizoen 3 aflevering 5 zit. En ja ik vind Octavia, Clarke en Lexa absoluut de moeite om naar te kijken. Daarbovenop ben ik ondertussen ook begonnen aan seizoen 2 van Snowpiercer, eveneens op Netflix.

Of ik ga gamen? Wa peisde? Uiteraard! Ik zit nu aan de laatste missie in Immortals: Fenyx Rising dus ik hoop dit weekend af te rekenen met Typhon. De vraag is nu of ik me daarna aan Hitman 3 waag, want ik ben absoluut fan van de reeks, of het risico pak om aan Cyberpunk 2077 te beginnen… Keuzes maken dus!

En tussendoor een potje Cold War, Star Wars Battlefront II en World of Warcraft Shadowlands. 

Praga gaat de strijd aan met Typhon in Immortals: Fenyx Rising

MrRolfson

Ik heb de voorbije weken al heel wat plezier beleeft aan Super Mario 3D World + Bowser’s Fury samen met mijn kinderen. Maar ik heb zo’n vermoeden dat ze allebei nog wel zin hebben om wat cat shines te verzamelen. Daarnaast gaat mijn zoon zeker aan de slag met Minecraft en mijn dochter wil zeker nagaan hoe het gesteld is met ons eiland in Animal Crossing: New Horizons.

Dat wil zeggen dat ik de tijd ga hebben om Control op de PlayStation 5 verder te ontdekken. Toptip: zet de game zeker in de graphics modus, er gaat niets boven die fantastische reflecties door Raytracing!

En als de kinderen in hun bed liggen ga ik naar de laatste afleveringen kijken van de docu All or Nothing: Tottenham Hotspur FC én ben ik benieuwd van James May ervan bakt in zijn kookshow Oh Cook! op Amazon Prime.

Kevin is benieuwd wat non-chef James May uit zijn mouw schudt in zijn kookprogramma Oh Cook! op Amazon Prime

RoMa

Ik ga op heldhaftige zomervakantie in de JRPG-wereld van Persona 5: Strikers. Of mijn avonturen met de Phantom Thieves in deze hack and slasher de moeite waard zijn lees je binnenkort in mijn review.

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood is verre van een toptitel maar de knullige, slechte B-film vibe die de game aflevert doet me toch met plezier als weerwolf berserken tegen oliedomme AI. Even het verstand op nul zetten doet soms deugd.

Sinds ik vorige week een online tornooi won met m’n team in Rocket League knallen we nog vaker de lucht in. En op Netflix ga ik me aan Snowpiercer wagen nadat ik net het geweldige The End Of The F***ing World heb gebingewatched.

RoMa duikt met de Phantom Thieves de nacht in met Persona 5: Strikers

Lazlo

Al die sneeuw en vrieskou doet het weer kriebelen om terug te keren naar de Noorse Fjorden van Assassin’s Creed Valhalla. Ik had de game een tijdje geleden tijdens een sale op de kop getikt en zit na een kleine tien uren spelplezier nog steeds niet in Engeland (gemakkelijk afgeleid, noemen ze dat, naar ‘t schijnt).

Over Vikingen gesproken: Valheim heeft de voorbije week behoorlijk mijn interesse gekieteld. Misschien dan toch eens die crappy-ogende early access titel binnen halen?

Lazlo hoopt in Assassin’s Creed: Valhalla eindelijk voet aan land te zetten in Engeland

Yakkoi

Nadat vorige week mijn desktop klaar was voor gebruik, spreekt het voor zich dat ik ook dit weekend weer aan mijn pc gekluisterd zal zitten. Hunt: Showdown maakte onmiddellijk een uitstekende indruk, waardoor ik in die twee dagen zeker nog wat ga oefenen op het ambushen van andere jagers.

Verder heb ik ook Valheim gekocht, de nieuwe Early Access-hit op Steam. Alle lovende commentaren over dit spel beloven me een entertainend weekend te bezorgen!

Yakkoi gaat checken waarom Valheim zo populair is op Steam Early Access

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: