fbpx

Uitgebreide gameplaytrailer voor remaster van NieR Replicant, ook songs uit soundtrack vrijgegeven

In 2010 verscheen in het Verre Oosten NieR Replicant voor de PlayStation 3. Deze versie kwam nooit naar onze contreien, maar daar komt binnenkort verandering in.

Ontwikkelaar Toylogic zorgt ervoor dat de game er beter dan ooit zal spelen dankzij verbeterde graphics, aangepaste combat en opnieuw gearrangeerde muziektracks.

Vandaag bracht uitgever Square Enix een trailer uit waarin we de verbeteringen te zien krijgen. De video toont onze held NieR die in zijn jeugdjaren het woestijnrijk Façade bezoekt met de stoere krijger Kainé en het magische boek Grimoire Weiss. Daarna onderzoekt hij de Barren Temple, waar zijn verkenningstocht eindigt in een eindbaasgevecht tegen een zwerm mysterieuze kubussen.

NieR Replicant ver.1.22474487139…, zoals de remaster volledig heet, verschijnt op 23 april voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Als uitsmijter gooide Square Enix ook nog enkele video’s online waarin nieuwe arrangementen uit NieR Replicant te beluisteren zijn. De video’s bevatten volledige versies van “Snow in Summer” en “Kainé”, naast samples van 10 Weiss Edition Arrangement-tracks uit de speciale Soundtrack-cd-set die deel uitmaakt van de gelimiteerde White Snow Edition van de game. 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d