fbpx

Werewolf: The Apocalypse — Heart of the Forest verschijnt 24 februari op PS4 en Xbox One

Werewolf: The Apocalypse — Heart of the Forest, niet te verwarren met het pas verschenen Werewolf: The Apocalypse – Earthblood, is al een poosje beschikbaar op pc en Switch. Binnenkort kunnen ook PS4- en Xbox One-gamers met deze titel aan de slag.

Er is wel een link tussen beide titels. Zo spelen zowel Werewolf: The Apocalypse — Heart of the Forest als Werewolf: The Apocalypse – Earthblood zich af in het unieke World of Darkness, het bekende tabletop RPG-universum dat de iets oudere gamer nog wel kent van het in 2004 Vampire: The Masquerade – Bloodlines. Maar Heart of the Forest ziet er dan weer uit als een een visual novel met RPG-elementen.

In deze titel speel je als Maia en reis je naar Polen om meer te weten te komen over je voorouders. Voor je het goed en wel doorhebt kom je terecht in een spannend avontuur waar je erachter komt dat je familie wel een heel duister geheim met zich meedraagt. Wat je mag verwachten krijg je dus te zien in de nieuwe trailer die je hieronder ziet.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: