fbpx

The Housebuilding EP met muziek uit Red Dead Redemption 2 is nu beschikbaar

Goed nieuws voor de fans van Red Dead Redemption 2 én countrymuziek. Want Rockstar heeft zopas een EP uitgebracht met muziek uit de game.

Op dit 17 minuten durende album staan vijf nummers van artiest David Ferguson uit Nashville en de New Yorkse gitarist, componist en producer Matt Sweeney. Ze brengen je stuk voor stuk meteen in cowboy-sferen!

The Music of Red Dead Redemption 2: The Housebuilding EP is te koop via iTunes, maar is onder andere ook te streamen via SpotifyApple Music.

Voor de échte fans is er ook een beperkte oplage in vinyl. Deze fysieke vinyluitgave is beschikbaar bij Lakeshore Records Online Store en bij de Rockstar Warehouse. Wees er dus snel bij, want de oplage is dus zéér beperkt.

Als je wil kan je trouwens ook je kans wagen om een van deze vinyls te winnen. Daarvoor heb je twee mogelijkheden, waar telkens 10 stuks worden verloot:

  • Via Social Club: log voor 18 februari in op Social Club en ga je naar de toegangspagina voor de wedstrijd.
  • Via Twitter: hou @RockstarGames in de gaten en retweet de officiële tweet om deel te nemen. Hier worden 10 extra winnaars gekozen uit de inzendingen die uiterlijk op 13 februari 2021 zijn ontvangen.

Veel succes!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d