fbpx

Jamie Lee Curtis vervoegt sterrencast in Borderlands-verfilming

Als ik heel eerlijk ben, ben ik niet meteen grote fan van films die gebaseerd zijn op games. Op een of andere manier werkt dat niet en krijg ik in de films niet dezelfde band met de hoofdpersonages zoals dat in de games gebeurd.

En ook de kijkcijfers zijn nooit enorm groot. Ik daag jullie uit om één film te noemen die de filmwereld op zijn grondvesten deed daveren. En toch blijft Hollywood films uitbrengen die gebaseerd zijn op games.

De volgende in lijn is de filmadaptatie van Borderlands, de actie-RPG van Gearbox en 2K Games. De regisseur van dienst is Eli Roth, de man die bekend werd met de horrorfilm Hostel. Hij mag dan niet de grootste naam zijn, maar hij slaagt er wél in om enkele grote namen te strikken voor zijn film.

Zo heeft hij Jamie Lee Curtis aangesteld om de rol te vertolken van dr. Patricia Tannis. Curtis is allesbehalve een onbekende in Hollywood en is vooral bekend door haar rollen in Halloween, A Fish Called Wanda en True Lies.

Dr. Tannis was in alle drie de Borderlandgames een belangrijk NPC-personage, en in Borderlands 3 vooral bekend is als de persoon die nieuwe Vault Hunters helpt.

Jamie Lee Curtis zal in de huid kruipen van deze Patricia Tannis

Jamie Lee Curtis zal Cate Blanchett en Kevin Hart vervoegen die respectievelijk in huid kruipen van legendarische dievegge Lilith en soldaat Roland. Het script is van de hand van Craig Mazin, die eerder zijn schrijftalent liet zien in de fantastische reeks Chernobyl.

Het is nog niet bekend wanneer we de Borderlands-film in de zalen mogen verwachten.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Jamie Lee Curtis vervoegt sterrencast in Borderlands-verfilming'

Reacties zijn gesloten.

%d