fbpx

Black Ops Cold War krijgt Kiss Confirmed-spelmodus en dubbele wapen-XP in komend Valentijnsweekend

Het Valentijnsweekend staat voor de deur. Het ideale moment om je partner te verwaarlozen en vollen bak aan de slag te gaan in de nieuwe tijdelijke Valentijnsspelmodus in Cold War en dubbele wapen-XP te scoren. Of je kan natuurlijk je partner verwennen en al dit lekkers aan jou voorbij laten gaan…

Met Sint Valentijn voor de deur pakken heel wat spelontwikkelaars graag uit met speciale in-game events, iets wat voor Treyarch niet anders is. Zo kunnen we van 11 tot en met 18 februari genieten van een speciale tijdelijke spelmodus, genaamd Kiss Confirmed.

Kiss Confirmed is eigenlijk Kill Confirmed maar dan met een romantische twist. Zo zal je bij het neerschieten van een tegenstander niet zijn dogtag moeten verzamelen maar een, hou u vast aan de takken van de bomen, een lekker hartvormig snoepje.

Daarnaast krijgen zowel Warzone- als Cold War-spelers dubbele wapen-XP. Je hebt vanaf 12 februari drie dagen om deel te nemen aan een willekeurige modus in Call of Duty Black Ops Cold War of Warzone om je XP te verhogen. Hou er ook rekening mee dat Battle Pass-tiers tijdens het weekend ook meer dan 30% in prijs zullen dalen. Misschien het moment voor spelers wiens tier wat te laag is om deze nog snel wat omhoog te krikken.

In de in-game store zul je een aantal nieuwe bundels en wapenskins zien voor zowel Chinees nieuwjaar 2021 als Valentijnsdag. De Top Secret Admirer-bundel is beschikbaar als Valentijnsdag-set met items, waaronder de legendarische wapenblauwdruk van Combat Cupido, een roze tactical rifle met Cupido-inleg. Snipers moeten zeker het legendary Hidden Admiration sniper rifle alpha eens checken.

Kort samengevat: er valt dus weer heel wat pret te beleven dit weekend in zowel Warzone als Cold War.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: